Тiльки щоб не сподобатись вам

Александр Тагаев
Подорожуючи по дірявому небу усіяному уламками сантехніки
Немовби по стелі
Сидячи на кульгавому віслюкові задом наперед
І сам віслюк крокує п'ятами вперед

Тільки б не подобатись вам
Тільки б не подобатись вам

Плачучи та сміючись із вашого марнотратства безкультурності та лицемірства
Легковірності та заполітизованості
Усвідомлюючи це і своїми власними рисами
Тикаю як дурник дулі вам собі і дірявому небу

Тільки б не сподобатись вам
Тільки б не сподобатись собі
Тільки б не сподобатись дірявому небу

Дурник я по лобі стукаю собі бум бум
Десь трошки домалював цеглинкою графіті зімлілого полудня
Десь в інтернеті наставив крапок остаточної творчості
Тра тата тата ля ляля ляля
 
Тільки щоб не спобатись дурням
Тільки щоб не сподобатись розумним
Тільки щоб не сподобатись усім-усім