не те

Мэрит Йенсен
Пробач мене,пробач,
Не виправдала твоїх сподівань.
Нічого не бачу,
Не відчуваю зараз,на жаль.
Це як летіти в розбите небо
І кричати пошепки.
Ніякого співчуття мені не треба,
Буду рахувати свої похибки.
Це як слухати незрозумілі пісні-
Ось так я тебе не зрозуміла.
І не зустрітись ніколи з тобою мені.
Це зовсім не те,чого я хотіла.
Для тебе чужа я,
А для мене ти-рідний.
Чи буває так у цьому світі?
Буває,буває..а час все минає.
І тебе я все ж таки забуваю.