Хунтоновости. Пiдор за Замовчуванням

Ксения -Златоуст
Головного пидора всієї України , Ляшку , запідозрили в шпигунстві на користь Москви , чи то пак в зраді , а у них , гомосеків , це загрожує ! Ну вирішив помститися ему , колишній статевий партнер Турчинов , або Єфремов , хто ih там , пидорів розбере , у них це в порядку речей .! Якщо завдання ГОГОЛЯ колишньої України , - перевірити всі його статеві зв'язки , і почастішали секс - вояжі до Москви , ну, очевидно, адже , привів себе якогось бойфренда , середовищ російського політбомонду , або шоу - бізнесу , адже на ТЕЛЕБАЧЕННЯ Росії - унадився виступати ! У справжні професіонали , звинуватили його в сепаратизмі , це у них зараз - найбільш актуально . Посадити його на нари , в прес - хату , до самим запеклим украм , прості , уркам . Вони його питають : - За що сидиш ? - Для сепаратизм , але мене обмовили ! Чого ? Так ми тебе зараз і отсепаратиздим ! - Хлопці , за що ? Її ж свій , фашистської - правосек ! - Та ти чо ? Правосек - гомосек , кажеш ? Так ми тебе зараз , всім хором , і отправосячим , і отгомосячим ! - Хлопці , її і так пидор , свій так сказати ! - Ну що ж ти , братэлла !?! Так би одразу й казав , що свій . Тоді ми тебе , просто м'яко і любовне отпедерастим ! - Слава Україні ! - відповідає Ляшка . - І слава ee пидорам !

В  ПЕРЕВОДЕ : ПИДОР ПО  УМОЛЧАНИЮ .
-------------------------------------------------------
Главного   пидора   всея   Украины  ,  Ляшку  ,   заподозрили  в  шпионаже   ,  в  пользу  Москвы  ,  то  бишь  в  измене  ,  а  у  них   ,  гомосеков ,  это  чревато !    Ну  отомстить    решил   ему   ,  бывший   половой    партнёр   Турчинов  , или  Ефремов  ,  кто  их  там  ,  пидоров  разберёт  ,  у  них  это  -   в  порядке  вещей  .!  Дали  задание    СБУ   бывшей   Украины   ,  -   проверить   все  его  половые  связи  ,  и  участившиеся   секс  -  вояжи   в  Москву  ,  ну  явно  ведь ,  завёл  себе   какого - то   бойфрэнда  ,  среди  российского   политбомонда   ,  или  шоу -  бизнеса  ,  ведь  на  ТВ   России   -   повадился  выступать !  В  общем  ,  обвинили   его ,  в  сепаратизме  ,  это  у  них  сейчас  -  наиболее  актуально .    Посадили   его  на  нары   ,  в  пресс -  хату  ,  к  самым   отпетым   украм  ,  простите  ,  уркам  .   Те  его  спрашивают  :   -   За  что  сидишь  ?   -   За  сепаратизм  ,  но   меня  оклеветали !   Чего  ?   Так  мы  тебя  сейчас  и  отсепаратиздим  !  -   Ребята  ,  за  что  ?   Я  же  свой  ,   фашист -  правосек  !   -   Да  ты  чо  ?   Правосек   -  гомосек  ,  говоришь  ?  Так  мы  тебя  сейчас ,  всем  хором  ,  и  отправосячим  ,  и  отгомосячим !   -   Хлопцы  ,  да я   и  так    пидор   ,  свой  так  сказать  !   -   Ну  что   ж  ты  ,  братэлла  !?!   Так  бы  сразу  и  говорил ,  что  свой  .   Тогда  мы  тебя   ,  просто  нежно  и  любовно  отпедерастим  !   -   Слава  Украине  !  -  отвечает    Ляшка  .  -    И   слава   её   пидорам  !