що?

Аня Касторнова
кремезна сила, та що вбиває
болюча сталь.

ми в Бога єдині. єдині діти
дурні, нажаль.

ми творим безлад, псуємо долі
стискаєм біль.

тримаєм серце, мов на долоні
тримаєш ти..?

лани - широкі, широкі ріки
вишневий цвіт

що ти відчуєшь, коли роса
торкнеться ніг?

під небом смуток, журба, жалоба
найтяжчий сон.

чи є душа у грудях тво>їх
чи попіл... що?

ти маєш силу, сталеві нерви
хвилю ідей.

і не тремтиш,коли вбиваєш
чужих дітей.

там в грудях тягне, щемить скажено
що робиш ти?

нам мирне небо дорожче
всього на всій землі.