концентроване давньогрецьке

Ольга Миртова Клубникина
Пандемос Уранія в просторі й часі
Ареса стрічала в сандалях і рясі
в його кучерях каштанові квіти
в її волоссі миртові ружі
Ерот всміхнувся і влучив одразу
допоки Діоніс підказував фрази
до свього світу були байдужі

боги людьми прикидаються разом
Орфей докладає деталей з часом