За что так можно ненавидеть свой народ?

Гарний Парубок
----------------------------------------

За що так можна ненавидіти свій народ?
За те, що він не ховається, що не лиже
Ні дупи, ні п'яти тих панів,
Хто нагинає його нижче, нижче, нижче ...

За те, що принижуючи малих, старих,
Їх змушують забути рідну мову.
Під православний передзвін дзвонів,
До якого з народження звик ...

За те, що він не може їсти і спати
У країні недавно розумною, світською.
За те, що він не хоче вмирати,
Змиваючи плями бруду кров'ю дитячої ...

На тих мундирах, брюках і плащах,
Хто в Раді України верховодить.
І адреса Київ, Грушевського п'ять
На всю країну вбивцями виходить ...

Історія і суд їх не пробачать,
Їх поіменно будуть всіх «в расход»
А люди не хотіли вмирати ...
Від тих, хто ненавидить свій народ? ..

======================================

За что так можно ненавидеть свой народ?
За то, что он не прячется, не лижет
Ни задницы, ни пятки тех господ,
Кто нагибает его ниже, ниже, ниже…

За то, что унижая малых, стариков,
Их заставляют позабыть родной язык.
Под православный перезвон колоколов,
К которому с рождения привык…

За то, что он не может есть и спать
В стране недавно умной, светской.
За то, что он не хочет умирать,
Смывая пятна грязи кровью детской…

На тех мундирах, брюках и плащах,
Кто в Раде Украины верховодит.
И адрес Киев, Грушевского пять
На всю страну убийцами исходит…

История и суд их не простят,
Их поименно будут всех «в расход»
А люди не хотели умирать…
От тех, кто ненавидит свой народ?..

========================================
фото из интернета