Оле а ндре

Виктор Берллин
персик з листям бамбука
давнішня мрія провісника Кука
прекрасний асассін природи
що любить помірнії води

шанує свою родину
бо знає - все швидкоплинне
ховає отруту під станом любові
гарячий, манірний, обожнювач крові

прихильник опозиційних поселень
емблема міста, яке розбив велет
тримаєш у собі такі різні змісти
і в моєму місті є твої числа

є твої браття
є сестри
є, навіть, панда
уклін тобі Оле|а|ндре