Жаб Ляшко присвячена

Гарний Парубок
Заглухла бандерівська сука, мовчить, як псина під огорожею
Ляшко сам зеленою жабою з такою знівеченаю рожею ...
Молодці ви жителі Львова туди цьому зоофілу і дорога зла,
Забодали його кращі друзі, ось сміху те, забодали козла!