Твоя посмишка

Ксения-Мун
Я только одно лишь пізнаю в тобі
Твою лучезарную  посмішку,
Твій сонячний погляд бывает во сне
Разбудит во мне ту єдину,
Яка кожну ночку снилась тебе,
Прощала тобі всі помилки,
Давала надію повернутись туди,
В ту казку,у ту небелину.