Свобода...

Вова Сонцев
"Що є свобода? Добро в ній якеє?"-
Писав Сковорода своїм нащадкам.
Оце питання на питанні денному
Стоїть і в мене. Почнемо с початку.

Для мене особисто ти свободен
Коли ти маєш вибір у житті,
Коли ти контролюєш свої звички
Коли ти знаєш куди йти і йдеш туди.

Я не вважаю, що такий свободен,
Який свого пустивши язика
Всіх попускає - це свобода слова?
Які ж то якості оспівують в віках?

Свобода там, де є любов. 100%.
Там де любов, там будуть мир та я,
А там де мир - там виникне життя,
Щоб породити внов свободу...

Свободу...

Вова Сонцев, спеціально з Вашингтону, 07/02/2014