Бабуся

Джазовая Струна
сидить старенька вже сама,
сумує про минулу долю,-
душа її сумна-
бо вже зазнала стільки болю.
Сидить старенка у вікна,
сидить і плаче щохвилини,
пуста хатинка вже бабусина...
і біля неї вже нема калини.