ми збува мось сном

Виктор Берллин
видихай - ми зовсім поруч
цієї ночі співають вагони
попри всі перепони
повертаєш додому море

чекай, я знаю - твій корабель
що так мужньо витримує шторм
і хоч, іноді, звучить горн
він знайде тебе серед скель

твоя сукня - іграшка долі
храм відчаю і ніжності
дотик - змиває розбіжності
вимальовує холодне поле

червоним та вином
у мене зараз нічого немає
твої кордони вже розмиває
ми збуваємось сном