Моя Укра на

Анна Валерьевна Холодная
Моя Україна стерпіла сотні важких боїв,
Моя Україна важко йде до своєї  мети.
Моя Україна одна, серед тих, хто зумів
Моя Україна зробила крок, щоб далі іти.

Моя рідна ненько, заплакані твої очі.
Ти так захищала своїх солдатів-синів.
У ті безсонні і дуже тривожнії ночі,
Моя країна одна, серед тих, хто зумів.

Моя Україна зараз живе у скорботі й жалю
Моїй рідній неньці важко розправити спину
Моя Україна сягне до небес за волю свою
Моя Україна ніколи не стане на коліна.

Моя Україна здобуде свою свободу,
моя Україна смілива мати своїх синів.
Моя Україна разом за ВОЛЮ з народом.
Моя Україна одна, серед тих, хто зумів.