Украина

Евгений Щуренко
Нас так просто не взяти,
На коліна нам не встати,
Нам землю рідну не віддати,
Прапор синьо-жовтий не зняти,
Силу й дух не подолати,
Волю та свободу не відібрати.

P.S. Вічна пам'ять українським патріотам, загинувшим на Майдані, на полі битви, на пів дорозі додому...назавжди у наших сердцях.

Слава Україні! Героям Слава!
Слава Нації! Смерть Ворогам!
Україна понад усе!