жинка - матир и хинка-весна

Евгения Печенюк Фёдорова
Справжня жінка, царівна, богиня,
Жінка –матір і жінка-весна,
Роду, школи, сім;ї берегиня,
Добрим ділом, душею красна.

Все встигає, до справ небайдужа,
І доводить усе до путя,
І проблеми нема, що не здужить,
Щедрая нива – то Ваше життя.

Вже родиною школа та стала,
Де колись про козаків не чули,
І республіка та небувала,
Ще висот піднебесних здобуде.

На  варварівських вулицях свято-
Це трудом Вашим шитий рушник,
Ви весела, натхненна, завзята,
Добрі справи- Ваш зоряний вік.

Гордість спілки жінок України,
Приклад іншим: душа молода,
За майбутнє, за доньку і сина,
За країну, за щедрі жита.

Хай же Доля дарує вам миру,
І вирує хай молодо кров,
І сім;я земляків Ваших щирих
Вам несе у  дарунок любов!