Узурпаторы

Надежда-7
Олігархи  узурпували  владу  ТАК,-
Не  поділяться /натІшатся/   НІЯК!
Податками  обклали-
Гірше, чим  татари!
Девальвація - гуляє
Їх - гуртує,  нас - вбиває!
Гроші в  центрі  ВСІ  збирають,
А  куди  дівають??!!
ДОРОГИ  ВСІ - розбиті,
Підприємства -  позакриті,
СЕЛА - умирають,
ЗЕМЛІ -  пустками  зіяють.
Навідь  списки  виборців  друкують,-
Україну -  ОКАНТУЮТЬ.
Тут під  ГНІТОМ -кожен,-
Дихати  не  може.
Обікрали - Україну,
Кожну  матір та  родину.
ОБНІЩАЛИ  -  РЕГІОНИ
Та  й збираются  в  загони,
Треба  владу  тормосить-
Олігархів - розтрусить.
Не  стрілять  у  брата,
А  в буржуя - ката.