Ladies - Jethro Tull

Скаредов Алексей
http:///youtu.be/MnGeSQLBrv4

ЛЕДИ

Леди в бездельи -
     Их глаза по просёлкам
Всё ищут нездешних,
     Расточив сонм приветствий,
Улыбаясь, и проблеск
     Локтей и коленей,
Как розовый бархат -
     Улыбка Фортуны.
Леди, леди -
Поют о героях -
     Одиноких солдатах,
Желая здоровья
     С таким нежным шармом.
Любимцы их целы
     (И их участь завидна)
И час, как минута,
     Для тех леди блаженных.
Леди, леди...


Ladies

Ladies of leisure, with their eyes on the back roads ---
All looking for strangers, to whom they extend welcomes
With a smile and a glimpse of pink knees and elbows;
Of satin and velvet --- good ladies, good fortune.
Ladies.
They sing of their heroes: of solitary soldiers
Invested in good health and manner most charming.
Whose favors are numbered (none the less well intended)
By hours in a minute; by those ladies who bless them.
Ladies.
____________________________

Альбом War Child (1974)