Я жива

Наталья Дейнека
Знаєш я мовчу,
Тобі вслід я не кричу,
Вже спустошена душа, вирвана любов
І спинилась в жилах кров.
Але я жива,
Зранена і вільна моя душа,
в серці самота.
Я жива,
Рани залічу, затанцюю я
Це нове життя.

Ти мене стріляв,
Ножем серце вирізав,
Сили всі забрав,душу розтоптав
І залишив сам на сам.
Але я жива,
Із колін піднімусь і встану я,
Більше не твоя.
Я жива,
Скоро затанцюю від щастя я
Воля вже моя.