Моя держава

Татьяна Махонина
Україно!Ненька чорноброва
 Ти тримайся, ворог не здає
 Але люди не здадуть ніколи
 Ту країну в якій вона живе.
 Ми заради тебе, ворога здолаємо
 Щоб він знав, куди привів війська
 Ми за тебе, всі стіною станем
 Ти не бійся, ми ж одна сім’я .
 Пам’ятай, ми всі з тобою
 Не дамо ми кривдити тебе
 Ворогу покажемо дорогу
 Хай із Богом він в додому  йде.