Замкнене коло

Майская Лена
Відчуваючи ритм солоного моря
І зорі на небі зовсім не зорі
Із півдня на південь шляхи нерозділені часом
По колу, по колу.

Зовсім незнайомі лиця знайомих
І рухи руками тепер лиш додолу
З минулого в минуле шляхи нерозділені долею
Тепер вже замкнено коло.