пани вчителька

Евгения Печенюк Фёдорова
Освіти краса і учительства пані,
Світ озаряє натхнення твоє
Яскравою зіркой до вечора зрання
Ти окриляєш дитинство моє.

Хай твоя творчість до неба злітає,
Праця хай втілює казку в житя,
Добром і любов’ю душа зігріває
День мій сьогоднішній і майбуття!

Свято чарівності, грації свято-
Вічна(жінко) пошана тобі і любов,
Хай же земля на таланти багата,
 Мрії і успіх дарує нам знов!