фестиваль на украинском

Евгения Печенюк Фёдорова
Розквітає фестиваль
Різнобарв’ями талантів.
Тут співдружність чарівниць,
Співаків і музикантів.
 
Заворожує усіх
Феєричним дивограєм.
І лунає щастя сміх,
Пісня творчості лунає!

Хай же крутиться Земля
Крізь світи в зіркові далі.
І дарує кожен рік
Чарівні нам фестивалі!