Я плачу щоразу...

Ия Ратиашвили
Я плачу щоразу, як бачу новини.
Щоразу молюся, як ЧУЮ вiйну.
Комусь закортiло провчити Країну,
А iншу - як матiр - хiба я знайду?
Зухвалi пани, фахiвцi  з ворожнечi,
На смерть i наругу народ прирекли.
Та де ж наша єднiсть (i гiднiсть, доречi),
Чому мiж собою воюють "хохлы"?!
Вiддайте народовi право на мови,
Забудьмо слова "бандерлог" i "москаль",
Хай буде залiзною наша умова,
Тодi  загартуємось ми, наче сталь.
I знову розквiтнуть по селах черешнi,
I знов заспiвають на свята пiснi.
Я плачу щоразу... То бiль нетутешнiй
Прийшов в Україну мою навеснi...