Сон

Владимир Фадеев
Стелиться небо зорями
Крихтами на вікні
Я тут живу в ілюзії
Я тут живу уві сні

Люди – хмаринки марева
Все навкруги пітьма …

- А що Ви до мене навідались?
Власного сну нема ?

Чом Ви такі прискіпливі ?
Чом Ви такі голосні ? …

Вибачте , я замислився
Вірніше , розмовляв уві сні