Мо думки

Сергей Владимирович Юсипюк
Мої думки - то наче квіти світу
Зманіжені на смітнику століть;
То наче карма, наче виклик жити,
Не знаючи про смерть заздалегідь.

Мої думки - то наче хміль кохання -
Кудись несуть… не знаю й сам куди;
То наче вогнища кривавого повстання,
А з тим - лиш спокій тихої води.