Куди подiлася моя душа!?

Птицасиница
Куди поділася моя душа!?
І болі відчувать я вже не можу
Застигла на щоці пуста сльоза
Ні сум,ні радість серце більше не тривожи.

І що робить мені,я теж незнаю
Молю лиш в Бога,щоб простив
Добро в мені немов би догорає
Здається хтось годинник зупинив.

Життя моє стоїть на місці
А час кометою летить
Ну що вже може бути гірше
Коли лиш пусто серце стукотить.