Осiння ностальгiя

Людмила Киреева-Силенко
Я так люблю осінні ностальгії!
Небес високу лагідну блакить,
Люблю гуляти, коли дощик сіє,
Об парасольку краплями дзвенить.

Люблю прозорі, неосяжні далі,
Сріблясті, вже морозні, вечори,
Як зірочки молодику моргають,
А він мені всміхається згори.

Люблю я килими ланів озимих,
Калинових рубінів гіркоту,
Рум'яні щічки яблучок осінніх,
Що п’янко пахнуть медом у саду.

Осінні барви і осінні мрії,
ЩедрОти року, апогей краси.
Я так люблю осінні ностальгії,
Бо в них дзвенять весняні голоси.