Якая незауважная мяжа...

Карина Нес
Якая незаўважная мяжа.
Між летам і вясной няма праходу.
Прыходзіць да сканчэння ўсё, на жаль.
Наступны кожны мае ўсе нагоды.

І чым жа сонца нам пераканаць:
Пячы не трэба, бо вясна не паліць!
Назаўтра лета… Дождж на сенажаць…
Учарашні дзень хавае толькі памяць.