Б ла ворона з циклу драбл в

Татьяна Онищук
…Як це насправді- бути білою вороною?
Як воно- мати власну думку про життя?
І не обмежуючись страхом, забобонами,
З свідомості враз вимести все підчисту сміття?
Є стільки різних правил, що натовпом нав’язані,
Як ціняться високо всі ультрамодні стрази.
Поглинувши в історії, старі й давно розказані,
Ми до нового ставимось, неначе до зарази.