Присвята вийськовим

Татьяна Онищук
Я тебе кохаю. Хочу, щоб ти знав.
Щоб ти знав про це, любий мій герою.
Кажуть, людям треба, щоб їх хтось чекав.
А ти відчувай–я завжди з тобою.
Ти зараз далеко, бо за Україну
Борешся, не знаючи болю та утоми.
Це тяжке чекання- з присмаком полину,
Повертайся, рідний, чимскоріш додому.
Прилетіла з вирію журавлина зграя,
Розквітають квіти, Пасха на порозі.
А я все молюся, шепочу, благаю,
Щоб янгол беріг тебе у тяжкій дорозі.
Хто би міг подумати, що на вільне небо
Громом-блискавицею ввірветься війна.
Господи, почуй нас! Нам боїв не треба!
Хай не бачить горя рідна сторона.
Подаруй, Ісусе, нам своє спасіння,
Хай загоїть рани милий мій народ.
І воскресне з Божим Сином Україна.
Вірю–переможем! З нами сам Господь!
13, 04, 2014р