Побачимось в квитни

Татьяна Онищук
Ми з тобою побачимося в квітні,
Удвох прямуючи на рандеву з весною.
Садок зустріне нас мрійливий та розквітлий,
Що розпрощався вже з зимовою журбою.

Ми з тобою побачимося в квітні,
Опісля спілкування дивними листами.
Які писались не чорнилами, а в світлі,
У світлі сонячнім тюльпанів пелюстками.

Ти мені подаруєш цілунок квітневої ночі,
Як прокотиться світом найперша весняна гроза.
Та подивишся пильно в палаючі, люблячі очі,
На долоню тобі з них впаде перша щастя сльоза.

Чи ти чуєш мене, мій сміливий казковий герою?
Чи прийдеш ти сьогодні до мене в мережеві сну?
Прошепочеш на вушко: «Завжди буду разом з тобою.
Я дарую тобі увесь світ. Я дарую тобі цю весну!»

Ну, а поки шлю лист і пишу лиш зворотню адресу,
Та бажаю отримать взамін ті слова заповітні:
«Я прямую до тебе, моя веселкова принцесо!
Пам’ятай- ми з тобою побачимось в квітні….»
09,04,2014р.