Зникнути

Татьяна Онищук
Є іноді бажання просто зникнути,
Зникнуть та поглянути, що буде-
Хто тебе старається уникнути,
А хто нізащо в світі не забуде.
Є іноді бажання стати іншою,
Зірвавши маски з душ дешевих лицемірів.
Не дати стати здобиччю найбільшою
Для жадібних до енергетики вампірів.
Уже напоказ остогидло усміхатися,
Немов на виставці, всім серце відкривати.
Від всього людства захотілося сховатися
І від душі тихенько поридати.
Є іноді бажання світ змінити,
Все перефарбувать в яскраві кольори.
Однак, як тільки щось збираєшся зробити,
Навколо все летить ногами догори.
Є іноді бажання посміхнутись,
На мить повірити, що може колись вдасться
Забуть минуле та до нього більш не повернутись,
Пірнувши з головою в справжнє щастя….
04,03,2014 р.