Друзям

Татьяна Онищук
Спливає час, все змінюючи в світі,
Продовжують учені робити відкриття.
Однак, і досі ще не можуть зрозуміти,
Яка найбільша цінність нашого буття.
Буває все в житті- і злети, і напруга,
Бувають миті щастя, бувають миті сліз.
Але допоки поряд плече надійне друга,
Ніколи твоя доля не піде під укіс.
Не ми шукаєм друзів- їх вибирає доля,
Їх янгол- охоронець нам посилає в дар
У миті безнадії, в мить розпачу і болю
Візьме вірний товариш на себе твій удар.
14, 01, 2014р.