Любов за гратами

Оксана Осипова 2
Посвящается любви на расстоянии

Твоїх ясних не бачила очей,
Залишся таємницею, благаю,
Не ти, мій друже, цвіт моїх ночей,
Та є підступна думка:" Я кохаю..."

І невимовно байдуже мені,
Як доля поверне, що скажуть люди,
Хай смуток крає душу на ремні,
Хто не кохав, нехай мене засудить.

Лише одного я боюся, любий, -
Тебе своїм коханням налякати.
Як дикий звір напередодні згуби,
Моя любов не покидає грати.

Русский подстрочник:

Твоих ясных я не видела глаз,
Останься тайной, умоляю,
Не ты, мой друг, цвет моих ночей,
Но есть коварная мысль: "Я люблю"...

И невыразимо безразлично мне,
Как судьба повернет, что скажут люди,
Пусть печаль режет душу на ремни,
Кто не любил, пускай меня осудит.

Только одного я боюсь, любимый,-
Тебя своей любовью напугать.
Как дикий зверь накануне погибели,
Моя любовь не покидает [тюремных]решеток.