Про100 миля за милею

Валео Лученко
Просто миля за милею. Хвиля за хвилею. Неквапно, ніби п'єш коштовний коньяк. Твій каяк двомісний ріже озеро, як ніж тісто. Котяться баранці білі від носа, залишаються бульбашки від весла...

А на небі такім синім ні хмарини немає, ні літака. І так хочеться плакать нині, бо сідає сонце на спину он того дракона, на якому клени вже геть червоні все ще не сплять, все ще ростуть...

Я приплину до бережка. Припну до верби човна, а весельце візьму з собою і піду в ту хатину, де пічка завжди тепла, бо червоно вуглики тліють і синє полум'я спалахне і гасне.

Ти спитаєш до чого усе це пишу, що кодую звуками ще_не_вмерлої_мови, ЩО сказати цим хоче Автор. Якщо щиро, я й сам не знаю. Просто миля за милею, хвиля за хвилею розчиняюся в світі, розчиняю дверцята куди_ще_не_знаю...