про сестринську любов

Лана Виноградова
дві матусині красуні, дві сестрички,
дві хитрунки, дві такі собі лисички,
веселитись і радіти полюбляють,
хтось тікає, хтось біжить і доганяє,
дуже весело і радісно живуть,
поряд розумнішають, ростуть…
разом і танцюють, і малюють,
часом дружать, часом ні, - воюють,
То Каріна Полі щось не дасть,
А Поліна Кікі скаже – зась,
Ось уже сестричка котрась плаче,
Ось якась вже хоче дати здачі,
Доні, мій послухайте наказ,
Ви згадаєте його іще не раз,
Якби там життя не повернулось
Доля радісна чекала б чи гірка,
Вам сміялось чи раділось, чи зітхнулось
Пам»ятайте, що завжди сестри рука
Має бути тільки для підтримки,
В радісні хвилинки і сумні,
Хай єднають вас лиш добрі вчинки,
в гарні дні і в дні для вас складні. 

09.06.2014