Зоряно-сольоний шлях

Хт Ксения Тим
Три напрямки показує цей шлях:
в теперішнє, минуле та майбутнє.
А він один, межею, в цих рядках,
між зоряно-сольних слів, присутній.

Розділені слова  на два ряди,
а по-між ними, небо зорі росить,
й трактується вже зміст на три лади,
які, в цей шлях вплелися, мов у косу.
 
(ХТ 28.06.2014
відлуння на "Чумацький Шлях" Юрія Зозулі)