Прощавай

Инна Койнаш
Я забуду смуток на віки, 
Я зніму всі твої перстні з руки.
Забуду все пережите з тобою,
Стану віднині для тебе чужою.

Прощавай, прощавай, болюче кохання.
Я відпускаю все, тобою не живу.
Прикладу все можливе старання
І забуду, щоб розпочати історію нову.