Вiдкрий

Инна Койнаш
Відкрий свої повіки,
Подивися в неба височінь!
Це найміцніші в світі ліки
Ще з прадавніх поколінь.

Посміхнися сонцю з добротою,
Зажмурся як пектимуть промінці.
Жар по тілу пройде ломотою,
А ти тримай свою мрію в руці.