Дай Боже, дай Боже...

Владимир Прохода
Дай Боже, дай Боже
Вам щастя і долі,
І Він допоможе,
Усе в його волі...

Він знає та бачить,
Безмовне почує,
За щирість віддячить,
Хто вірить відчує.

Дарує Надію,
Де горе і сльози,
Чужим хто радіє,
Не кине погрози,

Але відвернеться,
Чекаючи в небі,
Коли схаменетесь
І буде в потребі...

Відкиньте гординю
Ми всі раби божі,
Шануйте святиню,
Хрести при дорозі.

Не кидайте камінь,
Пора підбирати,
У божому храмі,
Гріхи не списати...

Там значень не має:
Великі, маленькі,
Провин не знімають,
Слова солоденькі...

Дай Боже, дай Боже
Вам щастя і долі,
Ми всі перехожі
В життєвому полі...


 П.В.М.    30.06.2014г.