Благодарна за весну

Блантер Татьяна
  Дзякуй, мілы, за вясну...Яўгенія Янішчыц
 http://yaugeniya.ru/dzyakui-mily-za-vyasnu (с Белорусского)


Дзякуй, мілы, за вясну,
За вясёлую сустрэчу.
Ды сама свайму ж вяслу
Плыць насустрач запярэчу.

Размінуцца б у пару
I не стрэціцца вачамі.
«Средь веселых на пиру
Есть всегда один печальный».

      *****


Благодарна за весну.
Сердце радость не вмещает.
Только своему веслу
Плыть к тебе я запрещаю.

Разминуться  б в ту пору,
А не встретиться случайно.
"Средь весёлых на пиру
Есть  всегда один печальный".