***

Ирен Лоран
 Не покидай мене,
Залишся,  будь зі мною.
Я так тебе люблю,
Без тебе буде боляче..
Без тебе стане світ,
Темніше ночі..
Без тебе в мене знову
Будуть заплакані очі.
Я знаю що ти любиш, 
Я теж люблю, 
Не йди від мене милий,
Я так тебе прошу.