Пад каупаком

Карина Нес
Ізноў свабода ставіцца на кон.
Я б не хацела быць пад каўпаком.
Але і так мы пад нябачнай сеткай.
Што адбываецца папраўдзе –
Кожны сведка…
Недасягальнасць сетак –
Добра там…
Лягчэй нагам і целу… і мазгам.