На березi Жовтоji рiки думаю про царство Лу

Ли Чень Дао
Жовта ріка – колиска народу Хань.
Колись вани Чжоу славетні
Відливали тут бронзові дзвони,
Збирали тут військо
Для походу на землі гунів,
На битву з північними варварами.
Колись тут здобували слави
Полководці Лю Бей та Лю Бан.
Колись цю ріку оспівали
Бо Цзю І та Ван Вей.
А нині старий рибалка
На жовті дивиться води,
Спокійно їх споглядає
І думає про князівства
Давно минулих часів,
Про славне могутнє царство
Про землю вчителя Куна
Про давнє царство Лу.