Мачё

Лилит Мазикина
Дро болыбэ учё
плынэла парно мачё.
Лэс ухтылэ, мангав,
лыджя тэ билавав.
Авэла мачё парно
гудло да сувнакуно,
сыр кэрадо пал о бьяв.
Лава, бэшава тэ хав,
джины дро пэр
чёныпэ.
Дохава -
урнява.
Дро болыбэ.