Чому?

Иринка Николенко
Чому у свiтi е таке "Чому"?
Чому без нього речення не мае?
Чому воно iснуе ? И кому?
О це Чому не заважае?

Завжди i скрiзь ми чуемо питання
А iнодi символiзуе страх
Дiзнатись все, кортить бажання
Отож"Чому" лунае на устах

Чому так сталось? Чому не выстачае?
Чому у него е , а в мене нi?
Чому вона його кохае?
Чому вiн зраджуе мени?

Питання е, вони свiдомi
Та не було б цього "Чому"
Як пояснити и кому?

               13.09.2008