Розправ крила

Анастасия Наконечная 2
Моя душа над прірвою думок
летить, не озираючись довкола.
Зроби назустріч вирішальний крок-
ця мить не повернеться вже ніколи.

Ти не зважай на погляди людей-
про нас неправду вже давно говорять.
Не забруднити чистоту очей,
коли твоя душа з моєю поряд.

Зроби назустріч вирішальний крок-
ця мить не повернеться вже ніколи.
додай в життя щасливих сторінок-
лети,не озираючись довкола.