Якби ж то воно

Александр Тагаев
Якби ж то воно
Вже в роті пів відра груздів понавиростало
Безумовно в натурі
І потрібно сказати взагалі

І тоді б реальне стало дійсним
І всім би було взагалі
Ніби якось отак
От так ось авже ж

Можливо напевно мабуть
Все ж таки доволі взагалі ж бо
І радо було б усім же ж
Би б

Ну але ж
От
Якось оце
Ото ж то й воно

Якби можливе стало напевне
Маринованих груздів повні роти
Було би усім взагалі
Але ж у дійсності

Якби б то би б було же ж
Дійсно в натурі взагалі
Але ж у дійсності воно
Якось от так