з хлопчиком

Преподобная Настя
мій бал - наче валом об камені.
нині
танцям кінець,
зі мною
син, компаньйон, коханий,
та не коханець.
тримає за руки,
хоч їсть із них -
і жодних тобі доказів,
і жодних тобі обіцянок
з іншомовних слів.
я буду найкращою подругою,
найгіршою блудною дівкою,
щоб тільки
як можна довго
лишатись близько