***

Елена Игнатенко 3
Одне містечко є на півночі Сумщини
Дав назву -Кролевець йому ще польський пан
Заквітчаний в садах вишневих,солов'їних
Зливається там з небом синім жовтий лан

Живуть в містечкові миролюбиві люди
Знайшли свій дім тут металурги і ткачі
І рушниками славлять Кролевеччину повсюди
З любов'ю до Вкраїни в душах живучі

Найкрасивіші жінки і дівчата
З вустами спілих кетягів калини
Горять вогнями їхні оченята
Найкращі дочки неньки - України

Патріотизму вам не позичати
Бажаю й далі так любити Батьківщину
Щоб діти з гордістю могли сказати
Я українець!!!Слава Україні!!!